Az Egyesült államok Delaware államában egy gyerekorvos több év alatt 103 gyereket molesztált szexuálisan, lányokat, de egy fiút is. Az 56 éves orvosbácsira eddig 471 esetet bizonyítottak rá. Nem volt nehéz, mert 13 órányi videó felvételt is készített a saját tetteiről.
Earl Bradley áldozatai 3 és 13 év közöttiek voltak. Azután bukott le, hogy egy kétéves kislány az édesanyjának fájdalmakról panaszkodott, miután a doktorbácsi levitte őt a pincében lévő kezelőbe. Az eset, ami tavaly decemberben került nyilvánosságra sokkolta Dealware közvéleményét.
Extrém hírek és pornó: Nőgyógyászati vizsgálat, Gyno fétis pornó – Beszéljünk a szexről, ne legyen tabu – Orvosi vizsgálat – Erőszakkal feldugták a farkába a csövet a rendőrök – Tinilányok imádata, Lolita vagy lolicon vágyak – Loliták Sue Lyon 12 évesen csábító nimfa – Loliták Dominique Swain Lolita – Loliták Alicia Silverstone – Loliták Jane March a szerető – Loliták Brooke Shields – Lindsay Lohan tizennégy évesen már szexelt és drogozott – 18 éves pornósok – Nem vagyok Lolita! Könyvajánló – Remi tinilány erotikus képek – Vladimir Nabokov Lolita – Testvér szerelem 17 évesen – Russian Lolita – Brigitte Bardot és a Lolita szindróma – Lolita: Szökés az intézetből – Lolita történet Patika Lolita: Patika – Blonde Lolita hardcore videók – Tinikurva nyeli a spermát – Lolita 17 perces pornóvideó – Tinipinák a neten – Pop Loliták könnyűzene pinaszőrzet nélkül – Állatságok és Loliták extrém szubkultúra – Tini pornó – Lolita jelenség – Russian Lolita – Lolita appendicitis – Amatőr Lolita – A szűz lányok imádata a Szüzek.com oldalról: A szicíliai Lolita naplója – Pretty Baby, Brooke Shields Lolita szerepben – Gyermekpornónak a pucér 10 éves Brooke Shields – Lolita végbélnyílásásnak perverz történetei – Polanski perverzkedett a tinivel, nyilvános a szextörténet – Viva Small, Ihász Petra magyar tinipornós szexvideó – Tinipinák, melyiket választanád – Tinipina parádé – Tinipornó a művészfilmekben Ken Park – Basznivaló szűz tinicsaj – Told már le a bugyid, és mutasd a puncid – Szeretik a politikusok a tiniszexet? – Tiniként már javában szexeltek