berluconi_egyik_kurvaja_poilitikuskurvaAz unga-bunga partik legszaftosabb részletei is nyilvánosak lettek a Silvio Berlusconi nagy fasz, volt olasz kormányfőt elítélő határozat megjelenésével. Sztriptíz, öltánc, de még a kacsintgatás is felkorbácsolta a politikus vágyát.
Az akkor még fiatalkorú Ruby szex pina mellett több fiatal lány is részt vett a Berlusconi villájában rendezett összejöveteleken. Ezek kifejezetten szexpartik voltak, azaz a meghívottaknak kétségük sem lehetett, hogy mivel fog végződni a zenés-táncos mulatság. A perben meghallgatott vallomásokból kiderült, hogy a volt olasz kormányfőt nem volt nehéz tűzbe hozni. A vetkőzés, a meztelenül táncolás, a keblek és a fenék kivillantása, a kacsintgatás, egyáltalán a test közelről való mutogatása, kurvás viselkedés elég volt ahhoz, hogy felkeltse a politikus nemi vágyát.
326 oldalon át bizonyítja a milánói bíróság, hogy Silvio Berlusconi legendás Bunga Bunga bulijain a ledér lányok pénzért cserébe tényleg a miniszterelnök “szexuális ösztöneit” stimulálták, és nem csak úgy táncolgattak. Minderre azért volt szükség, mert a bíróság szerint így anélkül is bizonyítható a prostitúció vádja, hogy bizonyítanák: Berlusconi le is feküdt a partikra leszervezett nőkkel.
“Valóban, a vetkőzés, a meztelen tánc, a csupasz keblek és fenekek mutogatása, valamint az, hogy meztelen testüket közelről mutogatták a vádlottnak, mind olyan cselekedetek, amelyek objektíven alkalmasak Berlusconi szexuális ösztöneinek felcsigázására” – állapította meg a bíróság. Az egyik tanú mondta, az együttlétek a mellek, a csípő, a combok és más intim testrészek simogatásával és markolászásával érték el csúcspontjukat.
Azt is megállapították, hogy az ügy központi figurája, a történtek idején még fiatalkorú Karima el-Mahroug a kis kurva, vagyis Szívtipró Ruby alkalmanként 3000 dollárt kapott a szolgáltatásaiért. Ezen felül még ékszereket és 57 ezer eurót is arra, hogy szépségszalont nyisson. A bíróság szerint Berlusconi azzal is tisztában volt, hogy el-Mahroug fiatalkorú volt. Berlusconi és el-Mahroug mindketten tagadták, hogy közösültek volna, de a bíróság szerint ez nem is feltétele a vádban megfogalmazottak teljesülésének.
További cikkek politikus szex témában: Kadhafi viagrával dugta a tinilányokat – Ronaldó is tanú Berlusconi szexügyében – 17 éves lánnyal kavart Berlusconi – Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Berlusconi szexpartiján négy lány jutott egy férfira – Berlusconi szexpartijának elképesztő fotói – Szexvideón Berlusconi – Elnökök és kormányfők szexbotrányai.