Bruce Willis és Demi Moore lánya Rumer Willis bugyiban pózol. Melltartóban pózol Bruce Willis lánya. Nem tudni, Demi Moore és Bruce Willis büszke-e lányukra, a szexi nővé érett Rumer Willis ugyanis egy szál bugyiban és melltartóban pózol egy amerikai magazin fotósának.

Rumer_Willis_bugyiban_melltartoban

Bruce Willis és Demi Moore lánya szexi nővé érett. A sztárpár legidősebb gyermekének, Rumer Willisnek huszonöt éves korára elege lett a kislányszerepből, és megszabadult ruháitól.
Legújabb képein mindössze egy levendulaszínű melltartót és egy bugyit visel a férfiak legnagyobb örömére. A képeket a The Dirty Side of Glamour című magazin számára készítette Tyler Shields fotós, a díszlet és a képek hangulatát pedig Rumerrel együtt találták ki.
Hírek a témában: Vetkőző színésznők itt – Rob Lowe a Hallywood-i keljfeljancsi – Pornós lányt adoptál Gábor Zsazsa férje – Demi Moore leszbiszex közben bukott le – Szenvedélyes szerelmek és fagyos szakítások világhírességekkel – A sztárok szexuális segédeszközöket használnak az ágyban – Szex a mozivásznon – Botrányos aktfotók kerültek elő Demi Moore-ról – Baszdmeg, hogy kit dugnának a magyarok – Budai Zsuzsa az análpápánál castingolt, de Bruce Willisnek nem vetkőzött – Fekete Tünde, Bruce Willis erotikus modellje – Bernáth Cecília melle is bekerülhet a Die Hard 5-be – Jessica Alba tánca a Bűn városában trance feldolgozás.