Perelt a saját pornója miatt, de elvesztette a szexpert, pedog volt ott minden. A XO.hu szexblogban egy rakás pornóízelítő van a doktornőről. Dr Balogh Emese privát castingon a gecinyelés és seggbebaszás után a bíróságon beperelte a Szexplázát. Balogh Emese a pert elveszítette, így nem csak baszott, hanem a végén rábaszott, mert ami pénzt keresett, ügyvédre kiadta.

dr-balogh-emese-porno-casting-anal-sex

A magyar nők könnyű, és legegyszerűbb pénzkereseti lehetősége a szexmunka, ezen belül a pornózás. Sokuk életében eljön az idő, amikor dolgoznia kell azért, hogy fenn tudja magát tartani, ez alól nem kivétel az egyik lány sem. Emese úgy döntött, alig fizető jogi munkák helyett pornóból fog annyi pénzt keresni, hogy jól élhessen, és elment egy castingra, ahol azonnal pénzt is kapott.
Dr. Balog Emese ügyvéd jogász szex, pornóképek és videó linkek és bejegyzések: Kúrás közben a végbelében nyúlkáltak az ügyédnőnek.  Dr. Balogh Emese ügyvéd saját pornója miatt perelte a Szexplázát a bíróságon. A pornója miatt a bíróság itélete alapján dr. Balogh Emese pornózó jogásznő bukta a pert.

A legjobb pornó tartalom a Szexpláza oldalon található, a frissítések itt olvashatók, és a videómegosztó pedig itt.

Forrás: XO.hu link: Dr Balogh Emese ügyvéd pornója