Internetes videónaplójában Havas Henrik szájából hangzott el, hogy Bódi is Dubaiban vált “népszerűvé”. A bulvársztárok életét előszeretettel boncolgató riporter meglepő nyíltsággal állítja párhuzamba Molnár Anikó és Bódy Sylvi „karrierjét”.

Havas Anikóval példálózik: ő bezzeg felvállalta, hogy egy hónapig kényeztetett egy herceget havi egymillióért, nem így a többi lány, akik rendszerint mellébeszélnek. A riporter szerint Bódi azzal árulta el a múltját, amikor magára ismert az Anikó által emlegetett „dubajozó” lányokban.
Havas szerint Sylvi kiakadt: „Bódi Sylvi pedig azt mondja: éppen csak a nevemet nem írták le, hogy ő az a lány, aki egyébként…, vagy a lányok közül az egyik, aki kijár. Nem is értem. Bódi Sylviről tényleg azt hittem, hogy egy vegyészmérnök végzettséggel rendelkező Vesta szűz” – írja a riporter.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Most tehát áll a bál. Molnár Anikó nem nyilatkozik, továbbra sem hajlandó neveket mondani, és állítása szerint egyébként sem tudja, ki jár Dubaiba és ki nem. Kérdés, akkor vajon Havas honnan szerezhetett erről tudomást? Lehet, hogy a következő könyve Bódi Sylviről fog szólni? Aligha, hiszen a playmate a történtek kapcsán így nyilatkozott a Borsnak: – Soha életemben nem beszéltem Havassal. Nem tudom, honnan veszi ezt a marhaságot, és nem is érdekel.
Havas előszeretettel rántja le a leplet a mai bulvársztárocskákról: 2007-ben a playmate Kelemen Anna történeteit vetette papírra „Méhkirálynő” címmel, most pedig Molnár Anikó életét dolgozza fel „A sztár, a lúzer és aki az anyját kereste” című könyvében. Ha a riporter többi kötetét megnézzük, rögtön feltűnik, hogy – egy-két kivétellel – mind a szexualitással foglalkozik. Ilyen a Pornó I., II. is, a Kurvaélet, valamint a már említett sztárokról szóló kötetek is.
Elnézve a playmate életszínvonalát és mentalitását, könnyen hihető: ő is külföldön kereste a testi-lelki örömöket. Főleg, ha legutóbbi nyilatkozataira gondolunk, amelyben kifejtette: itthon már nem is érdemes párt keresnie, hiszen félnek tőle a férfiak. Éppen ezért, ha elutazik, szinte mindig talál magának valakit, akivel pár napig elszórakozhat. Lehet, hogy külföldi hódításai között dubai-i hercegek is szerepelnek?
Sylvi még 1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője, majd egészen ’99-ig minden szépségversenyt megnyert, amelyben indult. 1998-ban második udvarhölgy volt a Miss Hungary-n, majd a Miss Európa versenyen is beválogatták a 6 legszebb lány közé. 2002-ben a „Playmate of the Year” cím birtokosa lett, 2004-től pedig rendszeresen felfedi bájait a Playboy-ban, illetve tündököl női magazinok címlapjain.
Bódy Sylvi bejegyzések: Bódi Szilvi és Pantinchin Edina – Bódi Sylvi modell FHM képek – Bódi Sylvi naptár 2006 – Playmate lányok egy szál pinában – Bódi Sylvi és Laky Zsuzsi CKM 2007 sztárok meztelenül – Mészáros Dóra, Maria Belucci bekavartak Zimány Lindának – Az állatkínzás ellen kampányolnak a celeblányok – Bódi Sylvi kancsal, egyik melle nagyobb és öreg – Csődbe mennek a dubajozó kurvák, adják el vagyontárgyaikat – Menjünk dubajozni, kevés az arab kurva! – A dubajozók listája, egy hét alatt 40-50 arab bassza meg brutálisan a dubajozó kurvákat – Bódi Sylvi járt Dubajban – Bódi Sylvi faszt fog balin pózolás közben -Amerikában ragadt egy férfivel Bódi Sylvi – Bódi Sylvi meztelen fotózás werk videó – Bódi Sylvi megint meztelenül pucsít – 2011 január CKM képek – Bódi Sylvi nem férfival alszik – Bódy Sylvi bénán üli meg a bikát – Bódi Sylvi egyik melle jóval nagyobb mint a másik – Bódi Sylvi ölébe fogadja a férfimodellt – Bódi Sylvi hírek, képek, videó – Kibékültek Kedves Feri ágyasai, Bódi Sylvi és Debreczeni ZitaBódi Sylvinek volt arab barátja, de sosem szexelt pénzért – Bódi Sylvi domina naptár 2011 backstage – Bódi Sylvi naptár 2010, amit látni az gusztustalan – Bódi Sylvi prosti volt dubaibanMellei és popsija – Bódi Silvy újra pinát villantott – Bódi Sylvi, Konta Barbara, Görög Zita – Bódi Sylvi és Pantinchin Edina meztelenkednek – Bódi Sylvit új pasi dugja – Bódi Sylvi modelliskolájában hatszázezerért tanulnak a lányok – Bódi Sylvi micsoda szemek – Bódi Sylvi után újabb modellt dugna Dzsudzsák Balázs – Bódi Sylvi kurva pólót tervez – Bódi Sylvi pucsítani tanítja a tinicsajokat – Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és Bódi SylviBódi Sylvi újra vaginát villant a médiában? – Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina és Horváth Éva divattervezői babérokra tör – Bódi Sylvi fotózása – Bódi Sylvi pináját fogdosta Hargitai Bea – Bódi Sylvi apukája büszke, hogy lánya a pináját mutogatja – Érdekből színlel szerelmet Bódy Sylvi – Bódi Sylvi odavan a brazil fazonért – Bódi Sylvi 30 éves – Bódi Sylvi naptárfotóin nincs pina – Bódi Sylvi aktfotói fiatal korából