Czimmer Olimpia  szégyenlős kislány, annak ellenére, hogy hivatalosan ő a világ legszebb kislánya. Ötven korosztálybeli gyereket utasított maga mögé a Little King & Queen World nevű nemzetközi szépségversenyen. – Néha összesúgnak a hátam mögött az utcán, ez vicces – osztotta meg a híressé válással kapcsolatos élményeit Olimpia, akit saját bevallása szerint még nem ostromolnak a fiúk az osztályban, viszont hirtelen sokkal több barátja lett, mint a verseny előtt.
Édesanyjának, Czimmer Sebestyénné Farkas Tündének (32) is annyira új még a hirtelen jött csillogás, hogy nem tudja, öröme vagy a kislány iránti aggódása erősebb-e. sa erősebb-e. – Szerencsére kitűnő tanuló, de nem szeretném, hogy elszálljon magától, ezért igyekszünk nem agyondicsérni – magyarázta Tünde, aki azért íratta be lányát egy évvel ezelőtt a modelliskolába, hogy lefoglalja magát, és magabiztosabb legyen a fellépése.
A családnak az iskolában javasolták, hogy indítsák a kislányt versenyen. Olimpia különdíjas lett a korosztályában indított országos szépségversenyen, a Miss Little Balatonon, majd a nemzetközi porondon tarolt. Most pedig Dominikába készülnek egy másik versenyre, ám arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha nagy lesz, határozottan azt felelte: kisbabaorvos… Tovább a képekre