larion_zoe_beterpesztLarion Zoé a nulla kategóriás zsidókurva a poszoló szerint.
Zoé Larion írta a Facebookon: Vajon ennek az embernek mi van a lelkében? …vagy a lelke helyén?
Jonathan Candrick írta: Nulla kategóriás zsidókurva! Pukkanjon ki a csecseidben a szilikon, follyon szana-szét a mellűregedbe, és dögölj meg hatalmas különleges fájdalmak között, kínokkal, könnyekkel teli halálod legyen! Te mocskos kósher disznót zabáló kurva szuka kutya, még kurvább szopomyicás korcs fattya!
 Legyen mellrákod, és vagy legyen bőrrákod is. Ezt kívánom neked hátralévő kis életedre! Szevasz gecigránát!
Magánélet: Garázst bérel holmijainak Müller Attila, mert nem fér el kedvese, Larion Zoé (32) lakásában. A fiatalok összeköltöztek, Attila tette át székhelyét a modellhez. Zoé azonban álmában sem gondolta volna, hogy Attilának férfi létére több ruhája és cipője van, mint neki!
– Jól érzem magam Zoénál, aranyos és türelmes, nem ijedt meg és akadt ki azon, hogy mennyi cuccom van. Pedig annyi van, hogy még garázst is kellett bérelnem, ahova bepakoltam őket. Kell még néhány hónap, amíg a lakásban minden a helyére kerül, mert rengeteget dolgozunk, így kevés idő jut a dobozolásra – mesélte a Blikknek Attila, majd átvette a szót kedvese, aki már régóta vágyott az összebútorozásra.
Attila igazi férfiként fúr-farag Zoénál, aki örül, hogy ezeket a házimunkákat immár nem neki kell végeznie
 – Végre férfi van a házban, nem nekem kell izzót cserélni, polcot felfúrni, megszerelni valamit. Szerencsére egyezik az ízlésünk lakberendezés terén is, így Atti dísztárgyai remekül illenek a lakásomba. A csobogó és a faragott Buddha szobor mellett a sok zöldnövényt imádom, amit ­magával hozott.
larion_zoe_gecigranatSzexpláza bejegyzések: Larion Zoé mellei munkában – Fű alatt hirdetik a celeb kurvákat a cikkben – Egymás mellét és fenekét markolták a fotózáson. Nyéki Noémi, Larion Zoé és Török Dóra közösen készíttetettek erotikus képeket – A 28 éves Török Dóra, a tavalyi Blikk szépe pontosan egy ilyenre invitálta elődjét és egyben legjobb barátnőjét, 29 éves Larion Zoét – Larion Zoé szájon csókolta utódját Török Dórát a Blikk szépe versenyen – Íme Larion Zoé új cicije! Larion Zoét fotóztuk, és egymás mellé tettük az előző és a jelenlegi idomait, Larion Zoét fotóztuk – Larion Zoé playmate jelölt meztelenül pózol.