Koholák Alexandra büszkén mutatta a mellei alatt az elkészült tetoválását, amely Ízisz istennőt ábrázolja. Veres Viktor fotózta.

koholak_alexandra

Koholák Szandra magyar modell. Édesanyja gyermekkorában elhagyta, édesapja nevelte. 2012-ben jelentkezett a Face of Asia és a Miss International Hungary címért. 2013-ban A Címlaplány című műsor versenyzője lett, majd megkapta Alexa szerepét az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban.
Melle alá varratott az Éjjel-nappal Budapest sorozat sztárja! A 24 éves Koholák Alexandra, vagy ismertebb nevén Koholák Szandra  a világhírű énekenőhöz Rihannához hasonlóan Ízisz istennőt tetováltatta magára.
– Eddig két tetoválásom volt, és már régóta terveztem egy harmadikat. Amikor megláttam Rihannán, hogy a melle alá varratta Ízisz istennőt, én is kedvet kaptam hozzá, így felkerestem egy tetoválóművészt, Zagyvai Gábort, aki az elgondolásom alapján készítette el a tetoválásomat – kezdte a sorozat Alexája, aki bár több órát szenvedett a tetoválóasztalon, büszkén csodálta az elkészült művet… A teljes cikket itt olvashatod el.