A spanyol rendőrség egy hónapra bezáratott három nagyon híres ibizai diszkót. A vád az, hogy hogy területükön tolerálják a drogok terjesztését és fogyasztását.

A három legnagyobb ibizai klub, az Amnesia, a Bora-Bora és a DC-10 tulajdonosai nagyon rosszul jártak: nem nyithattak ki a szezon elején, s pénzbüntetést is kell fizetniük azért, mert szemet hunynak a bogyók, pirulák és porok kereskedelme fölött. A Guardian híre szerint az évente körülbeül félmillió brit partiállat által látogatott sziget idegenforgalma katasztrofálisan visszaesett. Az Amnesia az egyhónapos szünet után kinyithatott, a Bora-Bora moratóriuma a héten jár le, a DC-10 vezetői pedig még mindig harcolnak a rendőrséggel. A három klub vezetői szerint semmi nem igaz a felhozott vádakból. Az Amnesia képviselője felhívta a figyelmet: az ő drogellenes programjukat használják modellként a világ tisztességes diszkóiban.
A Guardian úgy tudja, hogy a diszkók bezárását két évig tartozó nyomozás előzte meg, míg a mostani intézkedések közvetlen előzménye a szigeten működő brit drogkereskedők tavalyi tűzharca lehetett. Egy helyi lap szerint spanyol civil ruhás rendőrök legalább egy szórakozóhelyeken szippantókabinokat (sic!) is találtak, amelyek elzárható, polccal felszerelt pici helységek. A kormány helyi képviselője, Ramón Soícas szerint a drasztikus rendőrségi lépések azért váltak szükségessé, mert a klubok nem voltak hajlandóak együttműködni a hatóságokkal.
További cikkek: Szex, csajok, Ibiza teljes film itt – Partilányok bikiniben rázzák a seggüket – Hogyan lesz egy szexbomba az éjszaka királynője – Lindsay Lohan’s Private Party Edit Vocal Trance – Partik népe teljes film – Marcel Woods Champagne Dreams klip – Scott Mac Damager Hot girls video – Erotika és trance Jeroentől itt – Sexy Club Girls videók 15 14 13 12 11 06 05 04 03 02 01.