Emma Watson szűzies pinája

Minden idők legszebb Hermionéjának ügyvédje szerint nem anyagi előnyök játszottak szerepet egy ilyen cég gründolásban. Mi hiszünk az legújabban feministaként fellépő színésznőnek.

emma-watson-meztelen-pina-foto

A színésznő mostanában kevesebbet szerepel, mert új hobbijának hódol, ám az ő neve is felbukkant azokban a dokumentumokban, amelyek a Panamában található Mossack Fonseca ügyvédi irodától.
Nyolcvan ország újságírói dolgoztak a dokumentumok feldolgozásán, így derült fény vezető politikusok offshore-érintettségére, Vlagyimir Putyin köreitől kezdve az izlandi miniszterelnökig, utóbbi bele is bukott a botrányba.
Emma Watson ügyvédje azt állítja, hogy a színésznő, aki nem mellesleg az ENSZ jószolgálati nagykövete is, nem tett szert semmilyen anyagi előnyre (leszámítva persze a jóval kisebb adókötelezettséget, ami az ő esetében dollármilliókat jelent – a szerk.), offshore cégéből, azt csak azért hozta létre, hogy anonimitást biztosítson számára.

 

Azt mondta: a brit cégeknek nyilvánosságra kell hozniuk tulajdonosaik személyes adatait, a 26 éves színésznő szerint viszont ez veszélyes a biztonságára, és volt már kellemetlen következménye annak, hogy ilyen információkat közzé kellett tennie.

emma_watson_naked_lake

You might also like to read:

Magyar lányok

Mukics Csilla szex és pornó

Celeb

Dundika, Majka nője Hornyák Hajnalka meztelen

Export

Ódor Márta is faszt szopó szexmunkásnő volt