tindex_szex_mobilon– Intim Centrum, Blog.hu – Az Intim Centrum szexshop és online webáruház IntimCentrum.com címen érhető el. Az üzlet Budapest, Károly krt. 14. sz. alatt található az Astoriától 50 méterre a Deák tér felé. A szexshop blogot itt nézheted meg.
– Fiúk be, Blog.hu – Homoszexuális férfiak oldala volt a Fiúk be, de már csak a blog van meg. Részben a géneknek tulajdonítható a homoszexualitás, mindja egy új kutatás, mely szerint az orientációval kapcsolatos gének, 40 százalékban járulnak hozzá, hogy homoszexuális lesz-e valaki… A blogot itt nézheted meg.
– Magyar pornós lányok – Plázacicák, magyar amatőr pornós lányok szájba gecizve a pornófilm forgatáson linkek, nyald a geci, nyeld a gecit kislány és egyéb brutálisan durva szövegek, képek, és viedók a blogban itt.
– Szexpláza blog – Szexhírek, erotika, szex és pornó! Hány férfival feküdtél le életedben? Jó voltam az ágyban? Nem vagyok túl kicsi neked? Színlelted már az orgazmust? Ezek és a többi hasonló kérdés majdnem biztos, hogy elhangzott a te kapcsolatodban is. Hiszen minden férfi majdnem egyforma. És mind ugyanazt a választ várja. Csak nem mindig azt kapja… A blogot itt nézheted meg.
– Szex innováció, Teen blog – Bulvár, celeb, erotika, szex és pornó! Cikkek, képek, sorozatok és videók ingyenes tartalom. A tinicsajokkal teleposztolt blogot itt nézheted meg.