A lehúzó kritikák miatt Magyarországon nem vállal fellépést Nagy Vivien, vagyis VV Seherezádé (23), külföldre azonban örömmel megy lemezlovasként az éjszakában mulattatni, de ennek megkéri az árát. A képen látszik, hogy araboknak kavar, biztos jobbak mint a magyarok.

seherezade_arabokkal

A Blikk megtudta, hogy a ValóVilág 5. szereplője 1200 euróért, vagyis körülbelül 360 ezer forintért kapható meg két órára. Ezért a pénzért akár még a világ végére is örömmel elutazik a dekoratív exvalóságshow-hős, akinek a gázsiján felül természetesen állnia kell a megrendelőnek az impozáns hotelt, az ellátást és a repülőjegyet is.
– Seherezádénak az 1200 eurós gázsija mellett biztosítani kell a minimum 4 csillagos szállodát teljes ellátással, és egy oda-vissza repülőjeggyel. Van, hogy nincs járat egymást követő napon, ezért ilyenkor napokat tölt a buli helyszínén. Mivel a barátja Olaszországban él, gyakran van nála, ezért a repülőjegyet Rómából vagy Budapestről kell megvásárolni, attól függően, hogy abban az időpontban itthon van-e, vagy a párjánál. Elég sok fellépése van, jól megy a szekere, Magyarországon viszont nem akar emberek elé állni, mert rengeteg támadást kapott, és fél – mondta informátorunk… A teljes cikk itt olvasható.
Linkek a lányról: Nagy Vivien majd egy éve még sötét limuzionok rejtett világában pucsítgatott, mostanában már minden akar lenni, énekesnő, dj, sztár, modell is – Nagy Viv ien, Seherezádé jó pénzért a bugyiját is leveszi – VV Sehi, Nagy Vivien nagyobb melleket kapott – VV Seherezádé pornó.