delhusa_lanya_Grigorescu_Andrea_modellAz exénekes Delhusa Gjon nevelt, és Erős Melinda édes lányának bejött a modellkedés. Az anya, Martina Mercedes néven még Rocci Sifedivel is pornózott. Grigorescu Andrea kegyeit egyre többen keresik Kínában, de ez a népszerűség egyáltalán nem érdekli, csak a jövőjét akarja megalapozni.
A világkarrier útjára lépett Delhusa Gjon nevelt lánya, Grigorescu Andrea. A húszéves éves szépség hónapok óta külföldön, ahol nemcsak modellként, hanem divattervezőként is egyre nagyobb sikereket arat. A közelmúltban a Victoria Secret bemutatóján lépett kifutóra, így ország-világ láthatta tökéletes alakját.
– A legnagyobb nevekhez tartozó divatházaknál tanulhatom a modellszakmát, mint Roberto Cavalli és Donna Karan. Próbafotózásokra járok, és igyekszem elsajátítani a kifutók világának minden apró fortélyát. Nagyon szeretnek az ügynökségnél, ugyanis alázatos vagyok – árulta el Andrea.
A fiatal lány a sikerei ellenére roppant szerény maradt, pedig lenne mire büszkének lennie, hiszen a modellek valóságos legendákat gyártanak arról, milyen nehéz egy ilyen bemutatón helyet kapni, legyen akár Amerikában – ahol Miranda Kerr, Palvin Barbara, Adriana Lima is lépkedett már –, akár Kínában.
– Sokan szeretnének topmodellek lenni, de én nem tartozom közéjük. Ez a része nem érdekel a dolognak. Én dolgozni, pénzt keresni utaztam Kínába – vallotta be Grigorescu Andi.
Az énekes lányának az ominózus bemutató előtt egy válogatáson kellett részt vennie, ahol a szervezők fehérneműben is megcsodálták alakját, végül így került a kiválasztottak közé. A tökéletes alakért azonban ő is keményen megdolgozik. – Szenvedek rendesen, edzek és diétázom. Hetente például csak egyszer eszem édességet, az is étcsoki. A napokban érkeztem haza Kínából, két hónapot fogok itthon pihenni. Csak pár nap lazítást engedélyeztem magamnak, de hétfőtől újra tréningezni fogok. Ettől függetlenül az elkövetkező hetekben jut majd ideje lazításra is a barátjával.

grigorescu_andrea_bikiniben

A titokzatos fiúról csak annyit tudunk, hogy ameri­-kai állampolgár, és szintén modellkedéssel keresi a kenyerét. – Nagyon szerencsés lány vagyok, mert bár sokat utazom a világban, vannak barátaim és szerelmem is. Ő hamarosan ide is érke­-zik, egy hónapig együtt leszünk, majd utazunk tovább dolgozni. Forrás: Borsonline, Blikk.
Linkek a témában: Erős Melinda volt pornós, Delhusa babája újra – Grigorescu Andrea és apja Delhusa – Grigorescu Andrea a testéből él.