Amina Malakona 26 éves, kapcsolatban él, egyetemi hallgató. Az arca ismerős lehet, hiszen szerepelt már a Playboy és a Penthouse címlapjain is. Tapasztalt modellként a verseny egyik karakteres szereplője.

Amina_Malakona_pinaja

Egzotikus külsejét csádi apukájának köszönheti. Szeret küzdeni és saját bevallása szerint nem azért jelentkezett, hogy barátnőket szerezzen hanem, hogy megnyerje a versenyt. A Címlaplányból ismert egzotikus szépség, Amina Malakona áprilisban a világ egyik leghíresebb fotósának, Holly Randallnak kamerája előtt pózolt, Los Angelesben. A fotósorozat akkora siker lett, hogy Amina elnyerte vele a júliusi Cyber Girl Of The Month, vagyis a hónap internetes szépe címet, így ő lett a Playboy.com júliusi lánya.
A lány nagyon boldog, hogy felfedezte őt az amerikai Playboy. Amina a Blikknek mesélte el, ez a hír, melyet a napokban adtak a tudtára, hatalmas meglepetésként érte, ugyanis általában amerikai nőket szoktak kiválasztani erre.

Amina-PB0001.JPG Amina-PB0002.JPG Amina-PB0003.JPG Amina-PB0004.JPG Amina-PB0005.JPG Amina-PB0006.JPG Amina-PB0007.JPG Amina-PB0008.JPG Amina-PB0009.JPG

– Az egészről két napja értesültem, amikor az amerikai modell, aki a júliusi lány lett volna, levélben gratulált nekem. Őt áttették augusztusra Azután Holly Randall, a Playboy fotósa is gratulált, és elárulta, komoly döntés volt, hogy egy nem amerikai lányt választottak. Nagyon örülök” – mesélte örömmel a modell.
Továbbiak a témában: Nyolc címlaplány meztelenkedett köztük Amina Malakona –  Ha tanga, akkor legyen minél kisebb cikk – Pucsítsatok modellpinák, legyetek dögösek!