balint_antonia_pucerHajdú Péter üzent Bálint Antónia a képen szőrös pinával látható Toncsinak: utálta a cefreszagot, harsogja vezető cikkében a Blikk. A médiamelós Frizbiember ugyan konkrét név nélkül böfögte ki az alábbi sorokat a Facebookra, de nem nehéz kitalálni, hogy A királynő meztelen című botránykönyvével haknizó Bálint Antóniára gondolt: „Most akkor én is írjak egy könyvet arról, hogy egy nő esetében az alkoholizmusnak milyen fiziológiai és pszichikai hatása van. Hogy nem bírtam elviselni a reggeli cefreszagot, de elhagyni sem akartam, mert féltem, hogy kárt tesz magában. Hogy ketten vittük haza a borgőzös leheletű és járni nem tudó »kedvest«. Nem, nem teszem, nem az én stílusom, és olyan ócska lenne!”
A Bulvármocsok írásában és Bors is kijátszotta a napi kötelező Toncsi kártyát: a Bálint Toncsival testőr erőszakoskodott című cikkükben nem kevesebbet állítanak, mint hogy a mutatós celeblányból azért nem lett R-GO-gida, mert a zenekar egyik bikanyakú embere meg akarta erőszakolni. „Végül mégsem lett semmi az egészből. Robi egyik testőre megharagudott rám, és megakadályozta az együttműködést. Ennek az volt az oka, hogy egy nagydarab testőr egyik alkalommal elvitt valahová a kocsijával. Hirtelen letért az útról, egy elhagyatott helyre vezetett, és nekem esett. Meg akart erőszakolni – elevenítette fel a fájó emlékeket könyvében Toncsi, aki foggal-körömmel védekezett. Így kerülhette el végül, hogy a szörnyűség megtörténjen. Támadója azonban annyira megharagudott rá, hogy megrontotta jó viszonyát Szikora Robival.”
További cikkek a témában: Bálint Antóniát kibaszták a Facebookról a szexfotói miatt – Miss Australian Gold szépségverseny – A magyar celebek közül ki kivel baszott – Anya és lánya Bálint Antónia és Babika – Dundika és Tóth Gabi testét nézhetjük megint – Bálilnt Antónia MILF modell – Bálint Antónia a ringben celebesedik – Sarka Katát és Bálint Antóniát együtt kefélgette Hajdú Péter – Szőrös pinák, natúr pinák – Magyar sztárok és celebek nemi érintkezései – Bálint Toncsit, Bálint Antóniát a kiöregedett szépséget kirabolták – Bálint Antónia pinája és szexuális zaklatása – Bálint Antónia szriptíz – Celeb szex ki kivel dugott – Bálint Antónia szőrös pinás képei – Bálint Antónia kivénhedt szupermodell.