Információk szerint Éva a Viasat3 Éden Hotel című valóságshow-jának forgatásán összemelegedett az egyik szerkesztővel. Ákossal nemcsak Kolumbiában dolgoztak együtt, hanem Hévízen is, ahol közösen forgattak egy reklámfilmet. A kollégák szerint Éva fülig belezúgott a szőke, mosolygós férfiba, aki sok nő álma lehet.
– Nem szeretek egyedül lenni, de azért nem fogok összeállni bárkivel, hogy ne egymagamban menjek nyaralni – nyilatkozta korábban Horváth Éva. – Sajnos egyre kevesebb az intelligens férfi, nekem pedig fontos, hogy okosabb legyen nálam, és felnézzek rá. Azért a lényeg még mindig az, hogy tiszteljen és szeressen. Egyébként imádok szerelmesnek lenni; akkor még saját magamat is alárendelem a kapcsolatnak és a kedvesemnek.
A szépségkirálynő modellből avanzsált Horváth Éva a kezében egy brutális méretű fekete fasszal vezeti a műsort Kolumbiában. Ez a fallosz egy furulya. Nem vitás, hogy jól áll a kezében. Hogy mit csinál egy műpénisszel, sikerül e megszólaltatnia a különös hangszert a videóban a Szexpláza oldalán kiderül.
Horváth Éva szex, erotika, bulvár: Horváth Éva kezében egy nagy fasszal – A magyar celeb modellek 150 ezres órabérért vetkőznek – Sunáznám a fosódat Horváth Éva Éden Hotel – Horváth Éva meztelen képek – Horváth Éva megint meztelen, a pénz az pénz – Horváth Éva saját műsort kapott – Behajtók Horváth Évánál méregdrága sportkocsit vittek el – Horváth Éva pucér képek – Bikucsunáj Horvát Évát dugná meg – Horváth Éva és barátnői – Kiszel Tünde, Horváth Éva paraziták mindent a hírnévért – Horváth Éva inkább bugyit villantott volna mint a rongyos cipőjét – Horváth Éva pinája kivan