Pedofiloknak szóló kézikönyvet árul a világ egyik legnagyobb internetes oldala. Mit kell tennünk ahhoz, hogy gyermekeinket megvédjük a pedofiloktól?
Kézikönyv a szerelemhez és az örömhöz pedofiloknak: a gyermekeket szeretők illemtana bizarr címet viseli az a napokban megjelent botránykönyv, amely világszerte kiverte a biztosítékot.
– A gyermekeket ért szexuális bántalmazások és zaklatások nagy része családon belül történik. Ilyen esetben a gyermekeket sokszor 3–4 éves korukban kezdi el zaklatni egy rokon vagy közeli ismerős. Ezt a gyermek ekkor természetes „játéknak” nézi, mivel nincs tisztában a szexualitás mibenlétével. Ám 6–8 évesen rájön, mit műveltek vele, ezért elkezdi szégyellni magát. Sokszor nyíltan nem merik bevallani, de utalnak a zaklatásra. Ám egy szülőnél gyakran beindul az énvédő mechanizmus, bebeszéli, hogy az ő gyerekével ez nem történhet meg. Oda kell figyelnünk a jelekre. Még gyanú esetén is azonnal forduljunk a rendőrséghez! – tanácsolja Révai Mónika őrnagy, a BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztály vezetője.
Zöldné Gyenes Katalin óvónő elmondja, hogy náluk minden lehetséges módszert bevetnek a kicsik védelmében:
– Reggel kilenckor kapuzárás van, amit csak a szülők érkezésekor nyitunk ki. A rendőrséggel kapcsolatban vagyunk, baj esetén azonnali vonalunk van hozzájuk. A szülőkkel és a többi környékbeli óvodával is rendszeresen beszélünk. Nagyon szigorúan vesszük a védelmüket -írja a Bors.
További cikkek a témában: Az banán volt, nem a péniszem mondja a pedofil pap – A pedomaci.hu-t pedofil tartalom miatt felfüggesztették – A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt – Kétszáz tizenéves szüzet rontott és fertőzött meg két ukrán üzletember – A Facebookon elcsábította, majd kegyetlenül megerőszakolta és megölte a tinilányt – Megtámadták a szűz pináját áruló Lillát – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Orális szexre kényszerítették a diáklányt – Éveken át erőszakolta nevelt lányát – Jó, hogy Polanski megúszta örül az áldozat – Az egész család fajtalankodott 4 gyerekkel – Két különböző alkalommal erőszakolta meg ugyanazt a nőt – 12 éves unokahúgát kínozta aztán megölte – Kislányt kényszerített orális szexre egy öreg férfi – Perverz szexet kért az iskolás fiúktól akomlói pedofil – 12 évesre izgult a kisvárdai férfi – Megmentette a tinilányt az erőszaktól, ajándékot kapott – Brutális tinik: megerőszakolták, kínozták társukat – Kéjjel kínozta a kurvákat a magyar banda – Edith Vogelhut eszébe jutott, hogy őt is seggbe kúrta Polanski – Fiatalkorúak kólás üveggel és seprűnyéllel erőszakoltak – Nemi erőszakkal dugta a csajokat a svéd főrendőr – 10 év börtönt kapott a diákkal szexelő tanárnő – Pedofil férfit tartóztattak le Ausztriában – Verések és szexuális erőszak a kiskunhalasi pszichiátrián – Kórházi szexuális erőszak miatt nyomoznak Győrben